Navigatie

Privacybeleid 

Privacy policy

 

De Wilgenkrans  ( https://www.dewilgenkrans.nl ) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek in voorkomende gevallen kan De Wilgenkrans op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt (7 jaar) bewaren. Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 3 jaar bewaard. Heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u uzelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die u heeft verstrekt op de website van Webwinkelkeur ten behoeve van het beoordelen van De Wilgenkrans blijven bewaard.

 

De Wilgenkrans gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

- Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

- Betaling van uw bestelling verloopt via Mollie of PayPal (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling contant of via pin (Omnikas) loopt).

o Voor betaling via Mollie zijn uw naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.

o Betaling via PayPal gaat via de beschermde omgeving van PayPal.

o Betaling via pin gebeurt via een pinapparaat en verloopt via de beschermde omgeving van de Omnikas.

- Na de ontvangst van uw bestelling ontvangt u, namens De Wilgenkrans, éénmalig een e-mail van Webwinkelkeur. Voor deze handeling ontvangt Webwinkelkeur alleen uw naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens De Wilgenkrans. Via deze link kunt u de ervaring met De Wilgenkrans delen met toekomstige klanten.

- Voor de nieuwsbrief dient u uzelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt uw voornaam en e-mailadres gevraagd. Heeft u uzelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvangt u maximaal 4 keer per maand de nieuwsbrief met daarin diverse acties, aanbiedingen, nieuws en overige informatie.

- Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kunt u geven door een e-mail te sturen naar info@dewilgenkrans.nl. Op regelmatige basis houden wij ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor delen wij een link in het bestelproces. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor zullen dus geen persoonsgegevens worden verzameld.

- Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen we u om uw naam en eventueel uw emailadres. Deze gegevens zijn nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben wij voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.

- Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over u bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten/diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot u als persoon.  

 

Samenwerking met derde partijen

De Wilgenkrans werkt samen met de volgende partijen:

 

- Webwinkelsoftware MijnWebwinkel

Onze webwinkel draait op software van MyOnlineStore, ook bekend als MijnWebwinkel. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Als u bij ons een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens in uw account op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

 

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

- Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

- Cookie keuze (functioneel): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

- Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

- Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

- Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

- Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we de review site van Webwinkelkeur. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

- Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

- Webhosting MijnDomein

Wij nemen webhosting diensten af van MijnDomein. MijnDomein verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. MijnDomein heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. MijnDomein is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

 

- E-mail en mailinglijsten via MyOnlinestore

 Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van MyOnlinestore. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. MyOnlinestore heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Wij kunnen, uitsluitend met uw toestemming, uw e-mailadres gebruiken om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties in de vorm van een nieuwsbrief. Als u hier later geen prijs meer op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website of onderaan de mails die u ontvangt.

 

- Betaalproviders Mollie

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy

 

- Betaalprovider Paypal

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van de diensten van Paypal. Paypal verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Paypal heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Paypal behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in de kader daarvan (geanonimiseerde) gegeven met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met  betrekking van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Paypal’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Paypal bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Paypal:

https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

 

- Omnikassa

Voor het afhandelen van pin betalingen in onze showroom maken wij gebruik van het platform van Omnikas, Omnikassa is een onderdeel van de Rabobank. Omnikassa verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Omnikassa heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Omnikassa behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Omnikassa dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Omnikassa bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van de Rabobank:

https://www.rabobank.nl/particulieren/privacy/privacy-statement

 

- Beoordelingen via Webwinkelkeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en emailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om Pagina 6 van 8 een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

 

- Verzenden via PostNL / MyParcel

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL via MyParcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel te delen. MyParcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat MyParcel onderaannemers inschakelt, stelt MyParcel uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Post.nl en MyParcel:

https://backoffice.myparcel.nl/pdf/myparcel-privacyverklaring.pdf/

https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

 

- Facturatie en boekhouding Excel

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van Excel, wij besteden onze boekhouding niet uit aan derden. Onze administratie waaronder details met betrekking tot uw naam, adres en woonplaatsgegevens en inhoud van uw bestelling worden beschermd lokaal en met een back-up in DROPBOX opgeslagen. Gegevens worden niet langer bewaard dan de wettelijk verplichte termijn van 7 jaar.

Gegevens gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen worden beheerd door MyOnlineStore. Uw persoonsgegevens (naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling) worden beschermd verzonden en opgeslagen. MyOnlineStore is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. MyOnlineStore gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende emailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

 U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van De Wilgenkrans. Als u bezwaar maakt zullen wij Pagina 8 van 8 onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

Contactgegevens

Heeft u vragen over deze privacy policy? Neem gerust contact met ons op:

De Wilgenkrans Arno Hendriks 

Prins Frederikstraat 53 5951BR Belfeld

info@dewilgenkrans.nl

06-10405438

 

 

Gastenboek

  • 07-07-2018 - Hoi Wendy,
    Opnieuw bedankt voor je leuke attentie dit bij de...  lees meer
  • 03-07-2018 - Beste Wendy,

    Vandaag het pakketje met de mooie asparagus krans ontvangen....  lees meer
  • 28-06-2018 - Hallo Wendy, het pakje is al toegekomen, dat was wel...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuws

** Wij zijn even met vakantie van 6 t/m 20 juli

Bestellingen kunnen in deze tijd gewoon geplaatst worden, wij zullen deze zsm na onze vakantie verzenden.

Ons winkeltje is gesloten op vrijdag 6, 13 en 20 juli.

© 2017 - 2018 De Wilgenkrans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.