Levertijd

 

Wij streven er naar om bestellingen binnen 1 á 2 werkdagen te verzenden.

Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op maandag verzonden worden, dit omdat na 18.00 geen pakketjes meer opgehaald worden door POSTNL en wij ivm de opening van ons winkeltje niet in de gelegenheid zijn om de bestelling voor 18.00 verzendklaar te hebben.

Bezorging

Alle pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd door PostNL. Zodra wij uw pakket hebben verzonden, sturen wij u een verzendbevestiging.

Bent u niet thuis? Dan wordt het pakketje aangeboden bij de buren. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Geef dit dan tijdens het bestelproces in het veld “opmerkingen” aan. Als afgeven bij de buren niet lukt of wanneer u liever niet hebt dat de postbode het pakket bij de buren afgeeft, probeert de postbode het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, dan kunt u het pakketje binnen 1 week op het postkantoor afhalen. 

 

 

© 2017 - 2021 De Wilgenkrans | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel